Filozofija iza stvaranja brenda BEBAKIDS, osnovanog 1989. godine, bila je stvaranje kompanije koja se specijalizirala za proizvodnju i distribuciju dječje odjeće s fokusom na najbolji mogući odnos cijene i kvaliteta.

Sada s tradicijom od 30 godina predstavljanja na našem tržištu, BEBAKIDS se pozicionirao kao lider brenda u dječjoj modi. BEBAKIDS svojim kupcima pruža visok nivo kvaliteta modernog dizajna namijenjenog djeci do 14 godina.

U početnoj fazi kompanija se pozicionirala sa lancem butika "Butik Beba" i brendom "Beba Jeans". Uspješnim poslovanjem, prvenstveno širenjem distribucijske mreže zahvaljujući jedinstvenom konceptu prodavnica, kompletan identitet kompanije zajedno s brendom premješten je pod imenom "Beba Kids". Danas lanac maloprodajnih objekata uključuje preko 30 trgovina rasprostranjenih u našim najvećim gradovima i inostranstvu.

BEBAKIDS se oduvijek trudio pratiti svjetske trendove. Kako bismo uspjeli u ovoj namjeri, odlučili smo da kupcima ponudimo brendove vodećih svjetskih proizvođača dječje odjeće i obuće. Širimo poslovanje, ostvarujući odličnu saradnju sa kompanijama poznatih marki dječje odjeće Mayoral, kao i obućom Naturino, Geox, SuperFit, Converse i EMU.

Španski brend Mayoral jedno je od najvećih imena u svijetu visoke dječje mode. Duga tradicija i zastupljenost ovog brenda širom svijeta pravi su dokaz njegove vrijednosti.

Što se tiče dječje obuće, kombinacija stila i pažljivo odabranih materijala sa najnovijim modnim trendovima, karakteriziraju kvalitetu talijanskih marki kao što su Naturino i Geox. U ovu grupu svakako spada austrijski brend SuperFit i, poput Converse, brend prepoznatljivog dizajna čiju se obuću može nositi u svim prilikama. EMU Naturaly Australian je vodeći proizvođač obuće od prirodne ovčje kože i merino vune.

Naša dugovječnost nije samo zahvaljujući našem velikom trudu koji ulažemo iz dana u dan, već i vašem povjerenju koje nam pružate 30 godina.

 

HVALA NA POVJERENJU!