ROK ISPORUKE

Nakon potvrde o kreiranoj porudžbini, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade bićete obavješteni o promjeni statusa Vaše porudžbine putem email-a.

Rok isporuke je 5 radnih dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom, šaljemo početkom naredne sedmice.

Nakon email obavještenja da je vaš paket spreman za isporuku, rok isporuke je 3 radna dana.

Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da vam cjelokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka.
 

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri Euroexpress-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za BEBAKIDS), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom broja  +38765543072 ili putem email-a webshop@bebakids.ba .

 Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozove Vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.
 

CIJENA ISPORUKE

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 99KMZa porudžbine ispod 99KM trošak isporuke je 9KM i biće iskazan na računu. Ukoliko porudžbinu plaćate platnim karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrijednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nemate plaćanja ka kurirskoj službi prilikom dostave.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.