Kupaći kostimi za djevojčice

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Dvojna Sezona
POL
Kolekcija
Veličina
Kolekcije
Prikaži više
Cijena
5 proizvoda
Pročitajte

Ljeto je vrijeme za sunčanje, igru i bezbrižnost, a BEBAKIDS kolekcija kupaćih kostima za djevojčice je kreirana da donese osvežavajuće boje i radost svakom ljetnem iskustvu.

Kupaći kostimi za leto u boji 

Znamo da svaka djevojčica ima svoj jedinstveni stil, zato smo se potrudili da asortiman pruži različite vrste kupaćih kostima - od jednodijelnih, do kostima iz dva dela i različitih donjih delova.

Bilo da li je vaša djevojčica ljubitelj klasičnih jednodijelnih kupaćih kostima, koje pružaju udobnost i pokrivenost za igru na plaži, ili preferira kupaće iz dva dijela za malo više fleksibilnosti, imamo sve što vam je potrebno. Naši odvojeni donji dijelovi omogućavaju dodatnu prilagodljivost i personalizaciju, čineći svaki ljetnji dan jedinstvenim.

Za novo iskustvo kupanja: BEBAKIDS kupaći za djevojčice

Kada su u pitanju dezeni, izbor je: od jednobojnih modela do onih sa šarenim štampanim motivima. Bez obzira da li vaša djevojčica voli svetle boje, zvijezde, cvijeće ili morske motive, ovdje ćete sigurno pronaći nešto što će je oduševiti.

Izbor pravog kupaćeg kostima je više od praktičnosti - to je prilika za izražavanje ličnog stila i uživanje u ljetnjim danima. Uz našu ponudu peškira i naočara za dijecu, garantujemo da će vaše dijete biti spremno za savršen dan na plaži ili bazenu.

Hvala vam što ste izabrali BEBAKIDS. Radujemo se što ćemo biti dio vaših ljetnjih avantura.