Naočare

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Dvojna Sezona
POL
Kolekcija
Veličina
Kolekcije
Prikaži više
Cijena
12 proizvoda
Pročitajte

Zaštita očiju naših mališana od štetnih sunčevih zraka nikada nije bila jednostavnija -  u ponudi su BEBAKIDS naočare, kao i naočare za djecu brenda Nooz. Svi modeli nude optimalnu zaštitu i jedinstven stil, a da pritom ne kompromituju na kvalitetu.

Naočare za djecu - spoj optimalne zaštite i inovativnog dizajna

Kada je riječ o naočarima za djecu, kvalitet je ključan. BEBAKIDS naočare su posebno dizajnirane za najmlađe, pružajući im udobnost i sigurnost tokom svih njihovih avantura na otvorenom. Također nudimo Nooz naočare, poznate po svom inovativnom i modernom dizajnu koji zadovoljava i najzahtevnije modne trendove.

BABAKIDS i Nooz UV dječije naočare

Izbjegavajte naočare sumnjivog porekla koje se prodaju na ulici i koje ne pružaju pravu zaštitu. Samo pouzdani brendovi kao što su BEBAKIDS i Nooz mogu garantovati pouzdanu UV zaštitu. U našoj ponudi pronaći ćete naočare koje su pravilno dizajnirane i izrađene od kvalitetnih materijala.

Nooz naočare pružaju 100% zaštitu od UVA, UVB, UVC i plavog svjetla. Izrađene su od fleksibilnog i otpornog materijala, a njihov revolucionarni dizajn omogućava nošenje bez nosnih nosača i šarki. One su izuzetno lagane i udobne, pružajući maksimalnu udobnost tokom nošenja.

S druge strane, BEBAKIDS naočare su sinonim za kvalitet i prepoznatljiv dizajn. Izrađene su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju trajnost i udobnost za dječje lice. Također, naše naočare nude potpunu zaštitu od štetnih sunčevih zraka, čineći ih idealnim izborom za sunčane dane.

Neka vaša djeca budu zaštićena i stilski osviještena uz naše naočare. Uz BEBAKIDS i Nooz dječije naočare, možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor za oči vaše djece. Izaberite stil, kvalitet i zaštitu - sve na jednom mjestu!